Oplev Vadehavet-marsken .....
Marys-sommerhus er beliggende i hyggelige og fredelige omgivelser, i naturskønt område på kanten af Nationalpark Vadehavet, midt i den lille hyggelige og idylliske landsby Emmerlev.– i gå afstand (800 m.) til Emmerlev Klev, Vadehavet, Marsken og Højer.
 
Oplev sort sol i marsken og det
fantastiske fugleliv der er.

Oplev Tønder, Ribe, Rømø, Skærbæk, Højer
eller vadehavs øen Sild.
 
Gode muligheder for lystfiskeri.

Kort sagt ferie med oplevelser…….
 

Området

Huset ligger tæt på mange seværdigheder. I Højer står f.eks. Nordeuropas højeste hollandske vindmølle fra 1857, hvor I kan se mølleriets historie og Tøndermarskens natur- og kulturhistorie. Fra møllens omgang har I et blik ud over den storslåede Tøndermarsk og Vadehavet. Turen kan f.eks. også gå til Møgeltønder, hvor Schackenborg Slot ligger. Om sommeren er der mulighed for at deltage i guidede ture i slotshaven et par gange om ugen.
 
Tønder by, Danmarks ældste købstad, er også et besøg værd. Her ligger Sønderjyllands Kunstmuseum med vandtårnet, der har en permanent udstilling af Wegner møbler og en fantastisk udsigt over byen, Vidåen og marsklandet. Byen har i løbet af året mange spændende aktiviteter i gågaden samt mange gode butikker og restauranter. Indkøbsturen kan evt. suppleres med en tur over den dansk/tyske grænse, der ligger ca. 10 km fra ejendommen.

Oplev Nationalpark Vadehavet og få naturoplevelser, som I ikke kan se andre steder i Danmark. Forår og efterår byder bl.a. på det storslåede naturfænomen sort sol, hvor tusindvis af stære giver opvisninger i luftakrobatik, og danser solen sort, når de morgen og aften slår sine folder i marsken.
 
Ellen Mattesen | Emmerlevvej 25 Emmerlev, 6280 Højer - Denmark | Tlf.: +45 29632103