Vadehavslejrskolen.
Vadehavs Ferie: Lejligheder til 6 personer.
Slotsvangen: Hus til 4 personer.
Vadehavs-Lejrskolen er nok en af de smukkest beliggende i Danmark, den ligger midt i den idylliske sønderjyske landsby Emmerlev, indrettet i den tidligere landsbyskole – har plads til 33 personer og er åben hele året.
Lejrskolen til 33 personer er handicapvenligt indrettet og ligger i et relativt fladt område, 15 km vest for Tønder, 3 km nord for Højer i Danmarks sydvestligste hjørne  i gå afstand fra vadehavet, Højer gamle sluse, den ny Vidå sluse og Saltvandssøen.
 
 
Et åndehul ved Marsk og Vadehav .......
Direkte ved Emmerlev Klev og med udsigt over Vadehavet og marsken ligger denne moderne ferielejlighed i 2 plan, opført i 2005.
Lejligheden ligger på en 2000 m2 stor fælles naturgrund.
Til lejligheden hører overdækket terrasse. Indvendig er der klinkegulv i bad, ellers trægulve.
Stueetagen er indrettet med et skønt badeværelse med bruser, et dejligt køkken, som bl.a. er udstyret med opvaskemaskine, køle-fryseskab, komfur med ovn og 4 kogeplader, samt 1 soveværelse med dobbeltseng.
På første sal findes endnu et badeværelse med bruser, en opholdsstue som indeholder stereoanlæg med CD-afspiller, DVD-afspiller, TV tilsluttet fællesantenne samt dobbelt sovesofa og endnu 1 soveværelse med dobbeltseng.
Gratis internetforbindelse (egen computer skal medbringes). På den nærliggende campingplads er der, i perioden 1. april frem til 21. oktober, mulighed for at bestille morgenbrød (skal bestilles dagen før) på vadehavscamping.
Lille feriehus som hedder Slotsvangen ligger i den lille
landsby Emmerlev 1 km. fra Vadehavet og Emmerlev Klev.
3 km fra Højer
Huset har plads til 2 voksne og 2 børn og en hund.
Huset har fri internet adgang. tv DR1-TV2-DR2 og DR update
(Bokser Mini med tv2 film -tv2 news)
+ parapol digital med alle tyske programmer.
Huset ligger i forbindelse med vores lejrskole huset råder over egen have.
 
Ellen Mattesen | Emmerlevvej 25 Emmerlev, 6280 Højer - Denmark | Tlf.: +45 29632103